Garantie & Retour

Garantievoorwaarden

Als je iets koopt, dan heb je recht op een goed product. Op alle producten bieden wij standaard één jaar garantie.
Mocht een product een langer garantietermijn hebben, dan wordt dat vermeld bij de productinformatie.
Mocht je een defect hebben geconstateerd, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij kijken dan graag met je mee naar een passende oplossing.

Onder de garantie valt geen val-, stoot-, weer-, of windschade. Ook schade door verkeerd gebruik of achterstallig onderhoud valt niet onder de garantie.
Mocht een van je producten door een van deze redenen schade op hebben gelopen kijken we uiteraard wel graag mee naar een oplossing. In dit geval worden er wel kosten in rekening gebracht voor de nieuwe onderdelen.

Bedenktijd / Retour

Mocht je niet helemaal tevreden zijn met het product of als je van gedachten bent veranderd, dan heb je als consument het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om de product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien je gebruik maakt van herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking naar ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je de retourformulier invullen, of contact opnemen met de klantenservice. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voowaarden

Het pakket mag na ontvangst worden geopend, maar alle artikelen moeten ongebruikt teruggestuurd worden en in dezelfde staat als waarin je ze hebt ontvangen. Pak het product goed in, het liefst in de originele verpakking. 14 dagen na ontvangst van de bestelling is de overeenkomst definitief en kan de overeenkomst niet meer worden herroepen.

Uitzonderingen

– Speciaal voor jou bestelde producten
– Maatwerk
– Beperkt houdbare producten
– Hygiëne producten
– Zakelijke aankopen

Waardevermindering

Als een geretourneerd product kapot, beschadigd of gebruikssporen vertoont omdat het product meer als noodzakelijk gebruikt of getest is om de aard, de kenmerken en de werking te beoordelen en vast te stellen zal de waardevermindering in rekening worden gebracht.

Ruilen

Producten kunnen niet geruild worden voor andere producten, mits je dit zelf komt ruilen in onze winkel. Hiervoor dien je wel van te voren contact op te nemen met de klantenservice.
Mocht je toch op afstand willen ruilen, dan kun je de bestelde product retourneren en het juiste product opnieuw bestellen.
Wij verzenden zo snel mogelijk het nieuwe product, en crediteren we de retour binnen 14 dagen na ontvangst.

X